Δείξε μου το πρόσωπό σου να σου πω τι έχεις

Έχετε ποτέ ακούσει για τη χαρτογράφηση πρoσώπου; Αν όχι, είναι λίγο πολύ το κλειδί για το ξεκλείδωμα των μυστηρίων πίσω από προβληματικό δέρμα. Χάρη στο συνδυασμό της γνώσης των δερματολόγων που έχουν αναλύσει τις συμπεριφορές του δέρματος και αρχαίων κινέζικων φαρμακευτικών μεθόδων,  υπάρχει ένας πιο έξυπνος τρόπος για να ερμηνεύσεις και να θεραπεύσεις τις ατέλειες του δέρματος με τον τρόπο της «χαρτογράφησης προσώπου.”

Με αυτό το “χάρτη” ​​ως οδηγός σας, μπορούν να αντιμετωπιστούν οι βαθύτερες αιτίες, ελαττώματα και σωστά να καθορίσουν τον τρόπο εξαφάνισης τους.

Αν έχετε λοιπόν ένα είδος ακμής ή διαφόρων ανωμαλιών στα παρακάτω σημεία δείτε τι σημαίνουν:

 

face,ance,spots,prosopo,provlimatiko prosopo,ftiaxto,ftiaksto.com

 

Ζώνη 1 & 3: της ουροδόχου κύστης και πεπτικού συστήματος – Βελτιώστε τη διατροφή σας και να πίνετε περισσότερο νερό.

Ζώνη 2: Συκώτι – Δοκιμάστε περικοπές από το αλκοόλ, τα βαριά τρόφιμα ή τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αυτή η περιοχή μπορεί επίσης να δείξει μια τροφική αλλεργία.

Ζώνη 4 & 10: Νεφρά – Βεβαιωθείτε ότι  κρατάτε τον εαυτό σας ενυδατωμένο με νερό και περικοπές στα υγρά που σας αφυδατώνουν. Αυτό σημαίνει ότι η αναψυκτικά, καφέ ή / και αλκοόλ.

Ζώνη 5 & 9: Αναπνευστικό σύστημα – Τα άτομα που καπνίζουν ή έχουν αλλεργίες τείνουν να έχουν ακμή εδώ.

Ζώνη 6 & 8: Νεφρά – Μαύρους κύκλου , συνήθως αποτέλεσμα της αφυδάτωσης. Πιείτε!

Ζώνη 7: Καρδιά – Ελέγξτε την πίεση του αίματος σας και βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε μακιγιάζ που ερεθίζει το δέρμα σας.

Ζώνη 12: Στομάχι – Σκεφτείτε μια αποτοξίνωση ή προσθέστε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας για να βοηθήσουν στην πέψη.

Ζώνη 11 & 13: Ορμόνες – Το στρες και οι ορμονικές αλλαγές μπορεί μερικές φορές να ανακουφιστούν με περισσότερο νερό και μερικές επιπλέον μερίδες σκούρα, φυλλώδη πράσινα λαχανικά, αλλά αν τα συμπτώματα σε αυτή την περιοχή επιμένουν, κλείστε ένα ραντεβού με το γιατρό σας για να εξετάσει μια πιθανή ορμονική ανισορροπία. Επιπλέον, συμπτώματα σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να  δείχνουν πότε είναι η ωορρηξία (και σε ποια πλευρά).

Ζώνη 14: Ασθένεια – Μπορεί να είναι ένα σημάδι των βακτηρίων στο  σώμα, μάχη για να αποφύγετε την ασθένεια. Πάρτε μια ανάσα και να πίνετε πολλά υγρά.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα δείτε σπυράκια ή ειδοποίηση από σκούρους κύκλους κάτω από τα μάτια, για να δούμε τον χάρτη σας!

PS: Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτές είναι γενικές κατευθυντήριες γραμμές. Απλά ένα σπυράκι στη μύτη σας, δεν σημαίνει ότι έχετε ένα πρόβλημα με την καρδιά.Όπως συμβαίνει με όλα τα ιατρικά θέματα, είναι πάντα καλύτερο να δείτε το γιατρό σας ή δερματολόγο σας για μια σωστή διάγνωση.

Πηγές: skinacea.com , evonnz.com , curezone.com , eruptingmind.com

Φτιάξ΄το  μόνος σου – Ftiaksto monos sou